
به گزارش قاصدنیوز، مهدی ابراهیمی در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: در مشهد مقدس 456 شورای اجتماعی محله وجود دارد که مهمترین تمرکزمان بر تشکیل شوراهای اجتماعی محله، تقویت محلات شهر، تقویت فعالیتهای جمعی، نهادینه سازی نظارتهای همگانی و جلب مشارکتهای اجتماعی شهروندان است.
رئیس شوراهای اجتماعی محلات مشهد افزود: از سال 90 شوراهای اجتماعی محلات مشهد مقدس کار خود را آغاز کردند و در همین راستا در تمامی محلات شوراهای اجتماعی با اهداف و رسالتهای مشخص کار خود را آغاز کردهاند.
ابراهیمی بیان کرد: از ابتدای سال 1393 تاکنون بیش از 900 جلسه در شوراهای اجتماعی محلات برگزار شده که در این جلسات همان اهدافی که شوراهای محله تشکیل شدهاند به مسائل و مشکلات هر محله نیز پرداخته میشود و در این جلسات مسائل اجتماعی محله طرح موضوع و برای آن راهکارهایی در نظر گرفته میشود.
وی تصریح کرد: جلسات شورای اجتماعی محلات هر ماه یکبار برگزار میشود و بخشی از اعتبارات کلی این شورا به شوراهای اجتماعی محلات واگذار شده است که میتوانند از این اعتبارات برای رفع موانع موجود در محله خود استفاده کنند و برنامهها و ایدههای خود را اجرایی کنند.
رئیس شوراهای اجتماعی محلات مشهد بیان کرد: هر دو هفته یکبار جلساتی با دبیران شوراهای اجتماعی محلات برگزار می شود که معمولا در این جلسات مسائل و مشکلاتی که در دو هفته گذشته به وجود آمده و نکات جدیدی که باید به این دبیران انتقال یابد در جلسات دو هفته یکبار ارائه میشود که مهمترین نکته این جلسه تبیین دغدغههای معاون جدید فرهنگی شهرداری مشهد بود.
ابراهیمی تصریح کرد: از شب گذشته طرح "رادیو محله" در صدای خراسان رضوی آغاز شده است که از ساعت 6:30 تا 7 این برنامه به معرفی و رسالت شوراهای اجتماعی محلات و کارهای صورت گرفته و مشکلات مناطق در هر محله میپردازد که شنوندگان میتوانند راهکارهای مدنظر خود را در این برنامه اعلام کنند.
وی بیان کرد: رویکرد آقای جلیلی به عنوان معاون جدید فرهنگی شهرداری مشهد تقویت شوراهای اجتماعی محله در هر منطقه است و دلیل آن هم این است که شورای اجتماعی محله یک ساختار مردم محور در حوزه فرهنگی و اجتماعی است که در هیچ جا کشور نمونه ندارد و برای نخستین بار در مشهدالرضا(ع) تشکیل شده است.
رئیس شوراهای اجتماعی محلات مشهد تصریح کرد: مردم شهر مشهد با کمک سازمانهای خدماتی و رفاهی به مشورت با یکدیگر میپردازند و پیشنهادات خود را در زمینه بهتر شدن محلات ارائه میدهند که این یک بستر بسیار مناسب برای تقویت شهر مشهد است که به زودی پس از ابلاغ سیاستهای جدید شوراهای اجتماعی محلات کار خود را به صورت به روزتری شروع میکنند.
ابراهیمی گفت: نصب تابلوهایی با عنوان "به محله..." خوش آمدید برای نخستین بار در منطقه 11 صورت گرفته است و در 9 محله این کار صورت گرفته است که مهم ترین هدف از اجرای این طرح تقویت هویت هر محله است و تا از این طریق مردم بدانند که حدود منطقه سکونت خود کجا قرار دارد.
وی بیان کرد: در طی 80 سال گذشته به این سمت متاسفانه ساختار مناطق در کلان شهرها به هم ریخته است و ما به دنبال این هستیم که بتوانیم محلات را احیا کنیم و با توجه به اینکه احیا محلات کار بسیار سختی است با خود اندیشیدیم که بهتر است برای احیا محله از آشنا کردن مردمان مناطق با نام و علت نام گذاری محله خود آغاز کنیم.
ابراهیمی تصریح کرد: تمام کسانی که دارای ایده هستند میتوانند به عنوان عضو میهمان یا عضو ثابت در جلسه شورای اجتماعی محله خودشرکت کنند و یا از طریق سایت مشهد ما. آی آر میتوانند پیشنهاد خود را در زمینه احیا و همکاری با محله خود اعلام کنند.
وی خاطرنشان کرد: در شورای اجتماعی محلات ابلاغها بالا به پایین نیست بلکه پائین به بالا است و ما براساس خواستههای مردمان مناطق طرحها را اجرا میکنیم و اگر بخواهند همانند منطقه 11 طرح "به محله..." خوش آمدید را اجرا کنند خود تصمیم میگیرند و خود این کار را به مرحله اجرا میرسانند.
وی تصریح کرد: ما با توجه به اینکه رسالتمان همراهی با مردم است و محلههای مشهد به جهت اینکه از نظر بافت فرهنگی و اجتماعی متفاوت است طرحی را نمیگذاریم که تمامی محلات به اجبار آن طرح را اجرا کنند.
http://www.ghasednews.com/fa/tiny/news-3004
ارسال نظر